Zoneterapi til dit barn – Kurser og støtteforløb til baby og forældre

Zoneterapi og akupressur er en naturlig og effektiv metode til at lindre og afhjælpe mange af de gener, som din baby måske lider af. Kolik, hård mave, luft i maven, mavekneb og gener ved afføring  kan være årsag til smerter, gråd og mistrivsel hos baby. Et umodent tarmsystem ses hos mange babyer, særligt præmature babyer kan være hårdt ramt. Men nogle børn, født til tiden, kan også opleve gener og irritation i starten af livet.


Er kolik og umodent tarmsystem det samme?

Nej, der er forskel på symptomerne og reaktionerne. Ved kolik er der hyppig gråd og tit i flere timer ad gangen. Barnet virker utrøsteligt og viser tydelige tegn på smerter og ubehag. Ved umodent tarmsystem kan der også være gråd, men ikke så langvarigt som ved kolik. Til gengæld kan de virke meget urolige under og efter maden. De har udfordringer med at nedbryde føden og kan virke urolige efter de har fået mad, da maven har svært ved at kapere føden.

Ønsker du råd og vejledning om hvordan du hjælper dit barn bedst muligt på en naturlig og skånsom måde? Så kan du booke et forløb hos mig, hvor du kan stille spørgsmål, få demonstreret effektive teknikker indenfor zoneterapi og akupressur. Du får muligheden for at få svar på dine spørgsmål, trække på min viden og lære virksomme teknikker til hjemmebehandling af dit barn. Forløbet er beregnet til her og nu hjælp til dit barn, som I kan bruge derhjemme.


Afhjælpning af gener i fordøjelsessystemet

Få hjælp til at forstå hvad der sker i fordøjelsessystemet og hvordan du på skånsom vis kan hjælpe dit barn til bedre trivsel og balance. I et forløb hos mig lærer du effektive punkter og teknikker til behandling af problemer i fordøjelsen. Teknikkerne kan være en kærkommen gave, hvis baby døjer med koliksmerter, hård mave, tandfrembrud, forkølelse og andre udfordringer, som baby måtte have. Forløbet kan bookes med f.eks. 1 eller 2 forældre, bedsteforældre eller andre der er tæt på barnet i hverdagen.


Styrk dit barns immunforsvar

Jeg guider dig igennem en serie af zoner, akupressurpunkter og meridianer, som optimerer barnets og dit eget immunforsvar. Nogle børn har tendens til at få hyppige infektioner, forkølelser og generelt gentagende sygdomsperioder. Zoneterapi og akupressur støtter og balancerer kroppens energisystem, når det udføres rigtigt.


Mødregrupper