Ekstremt dygtig og kompetent

Jeg kan stå 100 % inde for en behandling hos Cecilie. Lige meget hvor man har ondt og hvor ondt man har, kan Cecilie altid hjælpe. Hun er ekstremt dygtig og kompetent til sit fag. Hun er et menneske man kun kan holde af, idet hun altid har hjertet med når hun behandler en.

Tina Danielsen
Indehaver af Bogholderiet Skibby


Honning for krop og sjæl

Kære dejlige Cecilie… Hvor var det bare dejligt at se dig igen – og efter en alt, alt for lang pause uden dine magiske hænder var det simpelthen honning for både min krop og sjæl at få behandling i går – jeg har sovet som en baby helt uden spændinger og hovedpine… Tusind tak – og vi ses snart igen.

Lee Brandt Henderson
Salgskoordinator, Bluegarden


Jeg føler en indre ro efter din kærlige behandling

Hvor er det fantastisk at komme under behandling af dine hænder, og hvor er det dejligt at kunne gå rundt uden hovedpine igen. Når du er færdig med din massage og healing, føler jeg en indre ro og en meget øm krop. Kører gerne fra Horsens for at komme under dine hænders kærlige behandling.

Henrik West
Trafikchef, Nobina


Det er svært at stoppe hos dig igen

Kære Cecilie. Jeg vil give dig mine allervarmeste anbefalinger. Du er et åbent, varmt og et meget behageligt menneske at være sammen med…altså helt fantastisk. Da jeg kom hos dig, var jeg overbevist om at ingen kunne hjælpe mig, fordi jeg havde været hos mange andre, som ikke kunne. Jeg tog gudskelov hen til dig og efter nogle behandlinger, hvor jeg fik zoneterapi og massage, kunne jeg mærke en klar forskel og jeg begyndte gradvist at få det bedre.

I dag har jeg fået det så godt, så jeg kun kommer en gang imellem, for at holde symptomerne nede og for rent velvære. Det er svært at stoppe helt hos dig, da det er en ren nydelse hver gang. Jeg vil anbefale dig til alle.

Bettina Raagaard
Bogholder, Mangor & Nagel A/S


Jeg falder nemmere i søvn og har mere energi og livsglæde

Igennem flere år har jeg døjet med ondt i nakke, skuldre, ryg og henover lænden. Det seneste år med mange smerter og hovedpine til følge. Jeg har via mine mange ferier til udlandet, forsøgt mig med behandlinger, som har hjulpet mig delvist, men har sandet at der skulle mere til. Jeg fandt Be Complete via nettet, som ligger forholdsvis tæt på hvor jeg bor. Jeg var lidt spændt den første gang, men blev mødt af en professionel, omsorgsfuld og behagelig person, som fik mig til at slappe helt af i de gode omgivelser som behandlingen foregår i. Efter de første 6 behandlinger, har jeg ikke de samme smerter længere, og ej heller hovedpine.

Udover massagen har det været kombineret med zoneterapi, som har medvirket til at jeg slapper mere af, nemmere ved at falde i søvn, og givet mig mere energi i min hverdag og dermed mere livsglæde. Jeg har valgt at fortsætte behandlingerne, da det giver mig velvære. Jeg nyder den gode behandling og stemning hver gang, og kan mærke forandringerne. Jeg har investeret i et ”klippekort”, og booker tid via hjemmesiden som det nu passer ind i min hverdag og mine behov. Jeg kan varmt anbefale Be Complete til alle, såfremt man lider med smerter eller andet, som påvirker ens hverdag, humør og energi niveau, samt overskud. Tøv ikke, men gør noget ved det.

Henrik K. Henriksen
Teamleder, Novo Nordisk


Jeg er gået fra Cecilie boblende lykkelig

Jeg lærte Cecilie at kende via en firmaordning på min arbejdsplads. Cecilie kunne med sin massage udøve underværker på min dårlige nakke og skulder. Det var derfor naturligt for mig, at prøve zoneterapi i Cecilies klinik i forbindelse med, at jeg blev sygemeldt med stress. Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi før, men tænkte, at om ikke andet kunne det give velvære i en svær tid. Jeg blev ikke skuffet!

Zoneterapien har løftet mig så meget. Jeg har oplevet at gå derfra, boblende af lykke. Som bonus har zoneterapien også forbedret min fordøjelse. Jeg besøger Be Complete flere gange om måneden – både til zoneterapi, men også sommetider en gang massage og kan slet ikke undvære det. Be Complete er en rigtig hyggelig klinik, som oser af atmosfære og Cecilie er et vidunderligt menneske med stor indsigt i mennesket og de skavanker, der kan opstå – både psykiske og fysiske. Jeg er blevet stamkunde.
Merethe Gadekjær Pedersen
NaturErhvervsstyrelsen


Den bedste og mest empatiske massør

Cecilie er uden tvivl den bedste og mest empatiske massør du kan finde. Har gennem flere år prøvet mange forskellige massører, men efter jeg for ca. 2 år siden fandt Cecilie, har jeg det som om jeg har fundet “hjem”.

Kan på det kraftigste anbefales, og har du først besøgt Cecilie, så vil du forstår hvad jeg mener. De varmeste anbefalinger herfra.

Lars Danielsen,
Copy Color


Af med voldsomme muskelsmerter

Jeg vil gerne sige tusind tak for din fantastiske behandling med massage og zoneterapitryk, som har hjulpet mig af med nogle voldsomme muskelsmerter i ryg-nakke og skuldre. Jeg har fået min energi tilbage og fået det rigtig godt igen. Samtidig er jeg blevet fri for sovende fornemmelser i mine ben, er sluppet for hedeture, og fået en fantastisk lethed i kroppen.

Jeg vil varmt anbefale dine behandlinger til alle der har behov for at gøre noget godt for sin krop. Jeg vender tilbage.

Kirsten Henriksen


Helt klart min nye zoneterapeut

Jeg har de sidste 3 år gået fast hos den samme zoneterapeut. Jeg har altid haft god effekt af hendes behandlinger. Men indenfor det sidste 3/4 år har hun desværre været nødsaget til at aflyse vores aftaler, så jeg ville gerne finde en ny behandler, som jeg kunne bruge i stedet for. Har tidligere prøvet en behandler, der kunne erstatte min faste zoneterapeut, men fik ingen effekt af behandlingen der.

Jeg bestilte tid hos Cecilie og det er jeg glad for. Da jeg kom første gang havde jeg en del ophobet væske i min krop. Så meget, at jeg ikke kunne passe min fingerring. Allerede et døgn efter første behandling hos Cecilie, kunne jeg igen passe min ring.
Cecilie er helt klart min nye zoneterapeut. Jeg både ser og mærker den gode effekt af hendes behandlinger. Tak, Cecilie.Iris Christensen, Skibby


Den mest elskelige sjæl!

Jeg sidder her og føler en dyb dyb ro, jeg har aldrig rigtig kunnet sætte ord på hvordan jeg føler og hvorfor jeg tit føler mig malplaceret, det har du lige sat ord på. Tusind tusind tak, du er den mest elskelige sjæl jeg kender.

Sanne Bøhvad
Ålbæk, Nordjylland


Markant bedring til kolikbarn

Min søn fik kolik da han var få uger gammel. Så tog jeg ham med til zoneterapi hos Cecilie. Bare efter første behandling, kunne jeg mærke en markant forskel. Han blev mere rolig, sov bedre og maven fik det markant bedre. Cecilie er utrolig sød til at forklare hvad hun gør og hvordan det kan påvirke babyen. Jeg anbefaler helt klart andre forældre med kolik børn at prøve zoneterapi hos Cecilie.

Christina Sørensen
Marketingsassistent, Borup


Cecilies healende hænder gør underværker

Det er en fornøjelse at komme og få massage hos Cecilie. Hendes helende hænder gør underværker! Hendes behandlinger hjalp mig meget, da jeg var syg med betændelse i senerne i mit ben. Så et besøg kan varmt anbefales.

Trine Dalitz
Konsulent og træner
Moroccan Oil


Velsignet med engles smukke lys

Du er i sandhed velsignet med mange engles smukke lys, kære ven. Som altid kan dine ord røre mig dybt. Lige så tydeligt var det at se, hvordan min mor også fandt proces og kimen til fred i dine ord og energier. Tak af mit hjerte og min sjæl for din hjælp.

Knus fra mig og helt sikkert fra min mor.
Ønsker at være anonym


Jeg forguder dine hænder!

Skøn massage hos Cecilie – jeg forguder dine hænder, man er som smør efter din behandling, skønne. Tak skønne Cecilie, for dejlig behandling, god snak og ikke mindst dine gode råd.  Har det altid godt i både krop og sjæl efter et besøg hos dig.

Annette Damm
HR ansvarlig, Nobina


Min muskelinfiltration er fikset

Efter i årevis at have gået rundt med en muskelinfiltration i nakken på størrelse med en halv golfbold fik jeg endeligt begyndt at kigge mig om efter en mulighed for at få gjort noget ved det. Jeg bryder mig generelt ikke om at gå til massører og lignende – men noget måtte gøres da smerten efterhånden var ulidelig. Jeg fik en tid hos Cecilie og på vej til Lyndby var jeg rigtigt spændt/ nervøs på hvordan det ville forløbe.

Da jeg ankom forsvandt min spænding/nervøsitet som dug for solen. Jeg blev modtaget af et af de mest venlige, rolige og smilende mennesker jeg nogensinde har mødt. Hertil er Be Complete beliggende i en hyggeligt lys bygning som udstråler ro og fred. Det var helt fantastisk at komme ind der.

Til min store glæde kan Cecilie også tage fat så man kan mærke det i dybden. Dette tror jeg bla. er medvirkende til, at jeg efter få behandlinger hos hende har fået fikset min muskelinfiltration i nakken! Jeg kan derfor på det varmeste anbefale massage hos Cecilie – også hvis du er typen der ikke er så meget for den slags.

Steen Larsen, Greve


Kyndige hænder, empati og indsigt

Som værende behandler inden for zoneterapi og massage kan jeg helhjertet anbefale Be Complete som en tryg havn i en jungle af behandlingstilbud. Cecilie har kyndige healende hænder og en personlig natur, som indeholder diskretion, empati og indsigt. Be Complete kan anbefales til alle med fysisk såvel som psykiske belastninger som ønsker en grundlæggende balance i krop og sind…

Pia Venø
Frederiksberg


Altid i gode hænder

Aldrig har jeg følt mig så afslappet og i balance, når jeg har været til massør. I den tid jeg har været hos Cecilie, har jeg kunne mærke en markant forskel. Hun er lynhurtig til at pejle sig ind på hvor behovet er, og målretter behandlingen samtidig med at der gives en rigtig god vejledning. Cecilie får mine varmeste anbefalinger. Her er man altid i gode hænder.

Christina Sørensen


Imponerende faglig dygtig og et dejligt menneske

Bag virksomheden Be Complete gemmer sig en faglig dygtig kvinde med en spændende historie. Jeg er fra første henvendelse til Cecilie blevet taget varmt imod. En ofte travl hverdag og symptomer på begyndende stress forløses, når man lægger sig på briksen, roen sænker sig og Cecilie med sin massage omsorgfuldt løsner op for spændinger i hele kroppen. Cecilie kan virkelig løsne op for enhver ’skade’, og jeg imponeres til stadighed over, hvor let det ser ud og føles, selvom jeg jo udmærket godt ved, at der ligger et årelangt arbejde bag. Jeg har været til mange massører gennem årene, men har aldrig oplevet en så stor fortrolighed og ekspertise til faget, som den Cecilie udviser.

Siden her, hvor jeg selv kan booke tider, gør det fleksibelt for mig at ændre tider – uden at føle mig til besvær. Dernæst er Cecilie meget forstående og menneskelig, hvilket altid gør et besøg til en dejlig oplevelse.

Jeg vil derfor varmt anbefale Cecilie til andre.

Tina Sørensen


Afslappet og afspændt efter besøg hos Cecilie

Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Be Complete. Efter en intens arbejdsdag er det vidunderligt at have booket tid til massage, som et veltrængt og afslappet stop på vejen hjem. Herefter føler jeg mig totalt afslappet og afspændt i både krop og sind. I nyere tid har jeg opnået erfaring med kombinationsbehandlinger med såvel zoneterapi, massage og healing. En sådan kombinationsbehandling er både fantastisk og vidunderlig og vil være min foretrukne gave til mig selv fremover.

Connie Hasemann, Lyndby


Jeg har fundet indre ro og styrke

Jeg er en kvinde på 35 med sklerose, der har prøvet forskellige behandlinger. Intet hjalp mig.. Nu har jeg prøvet Cecilies behandlinger og kan sige med sikkerhed at hendes behandlinger virker. Cecilie går utrolig meget op i sine klienters velbefindende og giver sig 100 % i sit arbejde. Hun har en fantastisk ro som smitter af på alle. Hendes klinik er et sted, hvor man virkelig finder sin indre ro og styrke og kommer i balance med sig selv. Jeg anbefaler Cecilie på det varmeste. Jeg er ovenud tilfreds og lykkelig for hendes hjælp, hvor jeg nu har et fungerende liv. Takket være hende.

M.G.
Furesø


Absolut anbefalelsesværdig!

Cecilie er en virkelig dygtig holistisk behandler, god til at lytte, og også i stand til at sende én til lægen, hvis hun skønner at der er behov herfor. Også derfor, føler man sig altid rigtig tryg hos Cecilie.

Fra top til tå kan hun løsne op for spændte og overbelastede muskler og bringe lindring, og af egen erfaring ved jeg, at der også kan blive løsnet op for nogle ting, man måske helt har glemt at man gik og gemte på i sin krop.

Endvidere har Cecilie altid gode og anvendelige råd mht. hvordan jeg via kosten kan hjælpe min krop til at opnå bedst mulig balance.
Hun er en fremragende behandler, der møder dig med stor empati og professionalisme i idylliske omgivelser der fremmer afslapning og den indre ro.

J.C., Smørum


Du har fantastiske evner

Tusind gange tak for din behandling. Jeg er lidt øm, men min ryg er snart klar igen, takket været dig og dine fantastiske evner. Det er helt vildt så hurtigt den er ved at komme sig, du har virkelig ramt plet. Du er fantastisk.

Morten Drost, Farum


Du må gerne flytte ind hos mig

Jeg er en 56 årig kvinde, der i mange år har lidt af uro i benene samt PLMD (periodiske ukontrollerbare spjæt i benene under søvn). Jeg har overnattet i søvnlaboratorium og har været i medicinsk behandling hos en neurolog i 12 måneder, uden bedring. Nu ville jeg så prøve zoneterapi. Jeg har aldrig troet på alternative behandlinger, men gik dog til Cecilie med et åbent sind og store forhåbninger.

Efter 6 behandlinger begyndte jeg at mærke en forskel. Midtvejs i en behandling følte jeg mine ben blev provokeret, forstået på den måde, at jeg fik uro, og de begyndte at spjætte. Ikke særlig behageligt, men det fik mig til at fortsætte. I går foreslog Cecilie så, at dele behandlingen i to. Først zoneterapi og derefter massage af underbenet. Åh, hvor var det dejligt. Jeg var utrolig afslappet, da jeg gik derfra. Og for første gang i flere måneder fik jeg en god nats søvn – uden spjæt. I dag føler jeg stadig en dejlig ro, og jeg glæder mig allerede utrolig meget til næste behandling.

Hvis du lider af uro i benene, vil jeg gerne give Cecilie min varmeste anbefaling. Prøv det, du vil ikke fortryde. Tak kære Cecilie, fordi du tager dig så kærligt og omsorgsfuld af mig. Du må gerne flytte ind på mit gæsteværelse, så jeg kan have dig hos mig hele tiden.

Pia Freundlich, Frederiksberg


Meget kort kan jeg beskrive og anbefale Cecilie / Be complete ❤️ MIN sjæl blev 100kg lettere efter de skønne behandlinger jeg fik af Cecilie ❤️ min sjæl kan flyve rundt i kroppen nu.

Bettina Augustesen, Hillerød


Ikke hold i nakken mere

Efter mit første møde med Cecilie vidste jeg bare, at her var der endelig én der kunne hjælpe mig. Jeg har de sidste 5 år haft mange problemer med hold i nakken og jeg har ellers prøvet en del forskellige massører, men ingen har kunnet hjælpe mig så godt som Cecilie. Med hendes hjælp har jeg ikke haft hold i nakken en eneste gang siden jeg besøgte hende første gang. Jeg vil opfordre alle med rygproblemer til at tage et smut forbi Cecilie.

Hun får de bedste anbefalinger her fra mig.
Karina, Justitsministeriet


Cecilie er et sødt og kompetent menneske

Endelig en massør der gør en forskel – jeg føler at hun ved hvad hun har med at gøre og målsætter derved sin behandling. Jeg føler mig tryg under Cecilies behandling og er befriet bagefter. Og så er Cecilie et sødt, kompetent og ukompliceret menneske at være sammen med!

Christina L. Schmidt, Sweets A/, København


Du gør det fantastisk

Jeg har nu været til flere behandlinger hos dig, både massage og zoneterapi og jeg synes virkelig du gør det fantastisk! Klinikken er rigtig hyggelig og stemningsfuld. Man slapper af til den beroligende musik. Du er rigtig dygtig, behagelig og meget hensynsfuld ved at du hele tiden spørger om det er okay hvad du gør.

Jeg har været hos dig af flere grunde. Op til flere gange med ondt i ryggen og efter hver gang jeg har fået en behandling hos dig, har jeg fået det markant bedre og gået derfra lettet i ryggen og glad. Jeg har også været hos dig nogen gange på grund af sygdom, forkølelse og problemer med bihulerne, som du med din zoneterapi også har hjulpet mig meget til at få det bedre.

Jeg er blevet meget overrasket over hvor meget jeg reagerer på zoneterapi. F.eks. når du giver zoneterapi på det punkt der svarer til min ryg, så reagerer min krop ved at jeg bliver kogende varm på ryggen! Jeg er gået hjem efter din behandling og har været utrolig træt, men også meget glad.

Jeg vil give dig rigtig stor ros, jeg har fulgt dig fra du startede med at læse til massør og zoneterapeut. Jeg har altid været sikker på du nok skulle blive rigtig dygtig til begge dele. Og det er du til fulde blevet, du er skøn.

Janniche Røste Jensen, Stenløse


Afslappende og effektive behandlinger

Jeg oplever dine behandlinger som meget afslappende og behagelige, samtidig med at du kommer godt i dybden og får bugt med diverse ømme punkter. Jeg synes en times behandling er helt perfekt, du kommer hele vejen rundt og har tid til at gå i dybden på særlig ømme punkter. Jeg glæder mig til at prøve din zoneterapi osse.

Christina Gringer
HR koordinator, Multidata


Du har gjort så meget for mig!!

Nu har jeg jo prøvet næsten alle dine behandlinger og vil skrive lidt om hvordan det har været for mig. Du ved at jeg har haft sklerose i 6 1/2 år og har prøvet med forskellige behandlinger. Intet hjalp mig til at få det godt. Men så kom du med din massage og din kranio sakral terapi. Min venstre side var helt følelsesløs før du begyndte at tage fat. Nu efter nogle behandlinger har jeg fået følelsen tilbage visse steder. Det er helt fantastisk. Du har gjort så meget for mig, til at jeg har en fungerende hverdag. Jeg anbefaler dig til alle, der har brug for en behandling. Du er så fantastisk til dit arbejde og du går meget op i folks ve og vel.

Malene Gjøsgaard, Farum


Dybdegående, præcis og effektiv behandler

Til jer der overvejer en massage behandling kan jeg på det varmeste anbefale Cecilie. Jeg har i de sidste 10 år jævnligt, på grund af meget sport og for at undgå stress fået massage. Jeg har prøvet at få massage mange forskellige steder i landet, men jeg må klart fremhæve Cecilies massage/reflexology som værende på et meget højt professionelt niveau. Hun er yderst dygtig og en faglig kvalificeret behandler. Dybdegående, præcis og effektiv.
Kan ikke få nok, glæder mig allerede til næste gang.

Birgitte Nielsen, Farum


Jeg føler velvære, ro og balance

Jeg har fået en del zoneterapeutiske behandlinger hos Cecilie inden for det sidste stykke tid. At komme hos Cecilie hjælper mig gennem perioder hvor min krop og mit sind er opkørt og stresset. Behandlingerne er yderst behagelige og jeg føler velvære, ro og balance når jeg går derfra. Det kan varmt anbefales!

Stine Villumsen, Frederiksberg


Cecilie fjernede mine smerter

Jeg, en kvinde på 39 år, fik på et tidspunkt et stort hold over lænden med konstante smerter både i stående, siddende og gående stilling. Jeg var så heldig at træffe aftale med Cecilie Nathali Rasmussen, som efter en eneste behandling fjernede mine infiltrationer samt smerter. Jeg følte et meget stort velbehag under og efter Cecilies behandling. Jeg har været til en del forskellig massage igennem tiden. Men her hersker der ingen tvivl om, at jeg har fundet det absolut bedste sted for mig.

Stemningen i Cecilies klinik var meget varmt, roligt og trygt. Briksen jeg lå på var også utrolig behagelig. Cecilie selv er et utroligt dejligt og varmt menneske, med en indre ro der smitter af og hendes måde at behandle på er meget behagelig. Hun er meget opmærksom og spørger undervejs om det evt. er for hårde tryk hun laver. Undervejs i behandlingen kunne jeg mærke lindring efterhånden som hun arbejdede sig igennem muskelgrupperne. Efter endt behandling kunne jeg rejse mig op og kun mærke ømhed, da smerterne var helt forsvundet. Ømheden fortog sig efter et par dage. Dejligt og superglad var jeg. En oplevelse der varmt kan anbefales.

Diana Milling, Farum


Mere end vanlig ro, overskud, glæde og nærvær

Et meget behageligt rum kom mig i møde og jeg følte straks at her ville jeg gerne være. Lyst, rent, venligt og med div. figurer, plancher og udsmykning, der signalerede at her er blevet indrettet med sjælefred for øje. Under selve healingen kunne jeg mærke, hvordan jeg blev meget opmærksom på mit åndedræt. Min krop fik signalet ”at det er ok at give slip og kun trække vejret, når der virkelig er behov for det”. Altså at alt det luft, der normalt bruges på spændinger, ikke er nødvendigt, fordi spændingerne i kroppen er nødvendige. I et stykke tid var jeg meget opmærksom på, om jeg fik ilt nok og slappede ikke helt af, men fandt så ud af, at når blot jeg gav los og stolede på at mine lunger sagtens kunne følge med – jeg skulle jo bare slappe af, ja så var det som om jeg lettede og befandt mig i en lysere fase.

Jeg kunne mærke at min krop smilede og tænkte ”gad vide om jeg ligger med et stort smil på mit ansigt lige nu”. Denne følelse kom i bølger, hvor jeg hver gang blev løftet, ligesom ud af mig selv. En meget befriende oplevelse. Noget, der helt sikkert har været med til at give mig den overskudsenergi jeg har i skrivende stund.

Kort før seancens slutning, sørgede du for at få mig ”ned på jorden igen”. Og da jeg fik besked på at åbne øjnene igen, følte jeg mig så glad at jeg kunne have givet dig et kæmpe kram.

Da jeg kom hjem, var energien stadig i mig og det gik ud over støvsugeren og gulvmoppen. Om natten sov jeg ikke særligt meget, hvilket virkede helt okay. Vågnede lang tid før vækkeurets kimen og har haft en dag på arbejdet med mere end vanlig ro, overskud, glæde og nærvær.

Tak for turen, Cecilie. Jeg glæder mig til næste gang.
Claus Nielsen,
Fysiurgisk massør