Lokation

Klinikken er beliggende mellem Gevninge og Skibby 1 km fra Borrevejletanken (Spar) og vi hører ind under Lejre Kommune. Vores postnummer hedder 4060 Kirke Såby, men vi ligger tættere på Kirke Hyllinge. Vi er omfavnet af Hornherreds smukke natur og tilhører nationalparken Skjoldungernes Land.

Tidsbestilling

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig. Bliver du mødt af telefonsvareren, er det fordi jeg er i fuld gang med at behandle. Læg en besked med dit navn og nummer eller send mig en sms på 40 30 38 78. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Placering

Du finder klinikken i den hvide bygning bagerst på grunden. Da der ikke er venteværelse, bedes du, af hensyn til andre klienter, ankomme tidligst 10 minutter før din aftale. Er det tørvejr, er du hjertelig velkommen til at tage plads i stolene udenfor og lade roen falde på dig. Og ellers bedes du vente i bilen, indtil du bliver hentet.

Der er altid frisk kaffe/the til rådighed og god tid til den enkelte kunde.

Toilet

Der er ikke toilet i klinikken og du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at låne et, hvis du skulle få brug for det efter behandlingen. Giv blot besked i lidt god tid, da jeg har et par hunde jeg skal lukke ud inden du træder ind i slottet.