Hvad skal I bruge mine oplysninger til?

Når du bliver oprettet i mit kundekartotek, indsamler jeg forskellige oplysninger om dig. Du bliver bl.a. bedt om at oplyse dit fulde navn, adresse, telefonnummer og alder. Det er rart for alle parter, at jeg ved, hvem der kommer. Og det giver mig en mulighed for, at jeg kan opstarte din journal. Informationerne anvendes til journalføring, fakturering samt vores bookingsystem.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det afhænger naturligvis af, hvilket problem du kommer med. Et akut opstået problem kan mange gange løses på 1-2 behandlinger. Derimod kan en længerevarende skade kræve mere opmærksomhed. Dette gælder uanset, om det er en skade i bevægeapparatet, eller om det er en lidelse du har opbygget gennem flere år via din livsstil.

Din krop er ikke en maskine. Når den gør ondt og laver ballade , så er det vigtigt at du engagerer dig i at hjælpe den til at få det bedre. Det er individuelt fra menneske til menneske, hvor mange behandlinger man har behov for. Nogle mærker en ændring allerede efter én behandling, andre mærker en ændring i løbet af et forløb på flere behandlinger og nogle oplever kun en lille forandring på trods af flere behandlinger. Igen, det er individuelt alt efter symptom, og da ingen mennesker er ens, kan det være svært at forudsige forløbets varighed.

Er jeg garanteret, at behandlingen virker?

Al alternativ behandling er underlagt lov, som siger at man ikke må love at behandlingen kan hjælpe. Dette gælder uanset, om dine symptomer ligger inden for et af mine erfaringsfelter. Jeg kan have en formodning om at jeg måske kan hjælpe samt fortælle om mine erfaringer inden for et område eller en behandlingsform. Men der gives ingen garantier. Du er altid velkommen til at spørge, hvis du er i tvivl om noget.

Begynder du i et behandlingsforløb hos mig, skal der som minimum være en positiv forandring i løbet af 3-5 behandlinger. Du vil få ærlig information, hvis jeg ud fra dine symptomer vurderer, at du vil have større gavn af en anden type behandling. Jeg har et godt netværk akupunktører, biopater, kraniosakral terapeuter, psykoterapeuter og fysioterapeuter, som jeg kan henvise dig videre til.

Skal jeg tage noget med?

Vi stiller lagner, håndklæder, tæpper, ansigtsservietter til rådighed, og alle materialer er inkluderet i prisen. Så du skal blot medbringe dig selv.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Skulle du komme ud for en mirakelbehandling og være smertefri efter første behandling, så anbefaler jeg alligevel ALLE mennesker at give sig selv en balancerende behandling ca. en gang hver måned. Du vil få et helt andet liv med vedvarende overskud og masser af energi.

Prisen: Jeg ønsker at så mange som muligt skal have muligheden for at søge alternative veje, derfor holder jeg mine priser så lave som jeg kan, samtidig med at jeg er økonomisk ansvarlig over for min virksomheds eksistens.

Kan jeg få rabat?

Du kan vælge at tilmelde dig vores klippekortsordning med økonomisk fordel. Timeprisen vil her være betydeligt reduceret. Klippekortet skal bruges inden for et år. Kortet er ikke personligt og kan deles med din omgangskreds. Spørg gerne, når du kommer til din næste behandling. Se priser på klippekort her.