Omsorg og velvære til dine medarbejdere

Medarbejderne er blandt de vigtigste ressourcer både i store og små virksomheder. Derfor er det rigtig vigtigt, at de trives bedst muligt. Det bidrager til øget effektivitet, overskud og mindre sygefravær.

Be Complete tilbyder behandling til mindre virksomheder på klinikkens adresse. Behandlingerne foregår på klinikken og tider kan bookes efter behov. Ordningen kan indeholde både kropsmassage, zoneterapi, cupping og wellness behandlinger, hvis virksomheden ønsker det.

Priser og fakturering

Når I har en fast månedlig ordning, bliver der fratrukket 15% rabat på alle behandlinger. Rabatten er gældende uanset om jeres medarbejdere betaler hver gang eller om I benytter jer af bruttolønsordningen.

Faktura bliver sendt ud til firmaet på månedlig basis.

I kan  læse mere om virksomhedsmassage på Skat’s hjemmeside her

Kontakt mig for et tilbud for netop din virksomhed.

 

Referencer

 


Tina Danielsen

 

 

 

Cecilie Nathali Rasmussen har fra september 2009 til juni 2010 fast været tilknyttet vores virksomhed som massør og zoneterapeut. Cecilie har været et kæmpe aktiv og har været meget vellidt blandt vores medarbejdere, der altid hurtigt har overtegnet listerne med behandlingstider. Cecilie har altid behandlet og givet zoneterapi og massage med både stor omsorg og indsigt og vi har alle altid haft en følelse af at lige netop en selv fik ekstra omsorg og særbehandling. Cecilies behandlinger fylder en med stor velvære og har altid kunnet tage spændinger og småskavanker i opløbet.

Cecilie har min varmeste anbefaling.

Kirsten Wøbbe Frøland
HR Manager i Swets, København

Efter mit første møde med Cecilie vidste jeg bare, at her var der endelig én der kunne hjælpe mig. Jeg har de sidste 5 år haft mange problemer med hold i nakken og jeg har ellers prøvet en del forskellige massører, men ingen har kunnet hjælpe mig så godt som Cecilie. Med hendes hjælp har jeg ikke haft hold i nakken en eneste gang siden jeg besøgte hende første gang. Jeg vil opfordre alle med rygproblemer til at tage et smut forbi Cecilie.

Hun får de bedste anbefalinger her fra mig.

Karina K.
Justitsministeriet