Etiske retningslinjer

Vi er en respekteret klinik, som tilbyder terapeutisk kropsterapi, velvære, positiv energi, spirituel vækst og personlig udvikling. Vores arbejde bærer på ingen måde erotisk præg, og vi frabeder os henvendelser herom. BeComplete forbeholder sig som følge heraf ret til at afvise klienter. Ligeledes modtager vi ikke klienter, der er påvirket af spiritus eller andre euforiserende stoffer.

Betaling

BeComplete modtager ikke checks, dankort eller øvrige betalingskort. Afregning sker kontant efter hver behandling. Faste klienter kan bankoverføre efter speciel aftale.

  • Klippekort og gavekort er gyldige i 1 år fra udstedelsesdatoen
  • Klippekort og gavekort kan ikke byttes til kontanter
  • Rabatter kan ikke kombineres

Klientansvar

Det er din opgave som klient at meddele, hvis massagen er for hård eller for blød, så dybden med det samme kan blive justeret. Det er altid klientens ansvar at meddele om kropslige omstændigheder, så der ikke gives behandling på områder, der ikke bør have massage. Det kan f.eks. være blå mærker, nye ar efter operation, graviditet, solskoldet hud, osv. Generelt er det vigtigt, at du oplyser om din helbredstilstand, så behandlingen skræddersys bedst muligt til dig.

I meget sjældne tilfælde kan massage give efterfølgende smerter/irriteret væv. Det vil ofte være i forbindelse med, at klienten ikke har informeret massøren om, at massagen var for hård. Derfor er klienten altid selv ansvarlig for at samarbejde med massøren under behandlingen, da det selvsagt kun er klienten, som kan mærke sin krop indefra og er forpligtet til at sige til og fra. Som regel vil smerter forårsaget af massage forsvinde af sig selv igen inden for kort tid. Vi har aldrig oplevet gener efter vores massage, som ikke er forsvundet igen.

Garanti

BeComplete har naturligvis en erhvervsforsikring. Men det er ekstremt sjældent, at personer kommer til skade som følge af en behandling hos en uddannet massør. Dette er ikke sket i BeCompletes historie. Dog er det almindeligt at opleve ømhed i muskulaturen efter de første behandlinger. Især hvis man ikke er vant til at få massage og ikke motionerer meget. Det kan sammenlignes med træningsømhed. Det er blot tegn på at musklerne har trængt til at blive gennemarbejdet, og at massagen har været effektiv. Efter få behandlinger sker det som regel ikke længere, da musklerne allerede er kommet i bedre form.

Selvom de resultater, som er beskrevet og citeret på hjemmesiden, er opnået af et bredt udsnit af vores tilfredse kunder, så kan vi aldrig garantere tilsvarende resultater for alle. Kroppe og symptomer er forskellige, og det er individuelt fra person til person, hvordan behandlingerne virker.

Al alternativ behandling er underlagt lov, som siger at man ikke må love, at behandlingen kan hjælpe, ej heller selvom dine symptomer ligger inden for et af mine erfaringsfelter. Jeg kan have en formodning om at jeg måske kan hjælpe og jeg kan fortælle om mine erfaringer med en behandlingsform, men ingen garantier. Umiddelbart vil jeg sige at du skal gerne opnå en positiv ændring efter 3 – 5 behandlinger.